Kippengids Partnerprogramma

Welkom bij het Partnerprogramma van de enige echte Kippengids!

De Kippengids is te koop voor € 17,-, waarvan jij maar liefst 42 procent commissie krijgt (€ 7,-) bij iedere verkoop.

Op deze pagina vindt je promotiematerialen, die je kunt gebruiken om de Kippengids te promoten.

Via het menu bovenin kun je navigeren naar de verschillende materialen.

Hulp nodig of zoek je promotiemateriaal dat je hier niet kunt vinden ? (ander banner formaat e.d.) neem dan gerust even contact op!

Wij helpen je uiteraard graag met het promoten van de Kippengids!

 

De Kippengids is ontwikkeld door de maker van het meest succesvolle product op Paypro, namelijk Fred’s Bouwtekeningen! Dit product is dan ook voorbestemd om een nieuwe hit te worden. Vroege instappers zijn vrijwel gegarandeerd van een mooie omzet. Kijk maar naar de eerste affiliates van Fred’s Bouwtekeningen (ruim vier jaar geleden). Deze groep verdient vandaag de dag nog steeds duizenden euro’s. Dit kunnen klanten met de Kippengids: – Tal van informatie over het zelf houden van kippen – Bouwtekeningen voor het maken van kippenhokken – Boordevol handige tips! Aarzel daarom niet en begin vandaag met het promoten van de beste Kippengids van het internet.

Bouwtekeningen voor een kippenren

Wist jij dat kippen langer leven wanneer ze zelf een herkenbare plek hebben waar ze tot rust kunnen komen? Voor de echte kippenliefhebber is dit een feitje waar ze allang van afweten. Alleen heb jij ook je eigen kippenren gemaakt? Ben je dat van plan en zoek je daar bouwtekeningen voor?

Top, ik heb namelijk een tip voor jou waar je kippenren bouwtekeningen kunt vinden. De fameuze Kippengids, ontworpen door de maker van Fred’s Bouwtekeningen, wordt door velen geroemd om het gebruiksgemak en de goede aanwijzingen.

Ook jij kan zelf een kippenren maken met deze tekeningen. Ben je benieuwd hoe de Kippengids precies werkt? Dan nodig ik je uit om snel verder te lezen. Want dit moet je weten!

Deze bouwtekeningen heb je nodig

Eigenlijk kan je zonder een goede bouwtekening geen kippenren maken. Het klinkt wat kort door de bocht, maar het is wel de harde waarheid. Als jij een kippenren wilt maken die goed bij jouw kippen past, heb je een kippenren op maat nodig. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, je hebt namelijk een goede hulp nodig.

Deze goede hulp is terug te vinden in de Kippengids, waar je precies kunt lezen wat je dan moet doen. We vinden het fijn om een beetje geholpen te worden en hulp is de gids zeker.

De vele kippenren bouwtekeningen bieden jou de mogelijkheid om uit verschillende soorten kippenrennen te kiezen. Zo maak jij je eigen keuzes op basis van het aantal kippen dat je hebt en de beschikbare ruimte.

Wanneer je bijvoorbeeld vijf kippen hebt, is het meteen mogelijk om een grotere kippenren te maken. Dat maakt het zelf bouwen van een kippenren zo makkelijk en daar zijn dan ook de kippenren bouwtekeningen voor.

Door iedereen te gebruiken

Ook als jij nog geen ervaring hebt met het maken van een kippenren heb ik goed nieuws, dit is namelijk helemaal niet lastig. Je kunt eenvoudig zelf ontdekken wat je moet doen en welke stappen je moet doorlopen.

En doordat je zelf kunt bepalen waar en hoe je de materialen koopt, ben je ok nog eens goedkoop uit. Wil jij de materialen uit je eigen voorraad halen? Prima! Koop jij liever bij een bouwmarkt je spullen in? Ook geen probleem, want dat is niet waar de Kippengids voor geschreven is. De gids is puur een hulp bij het bouwen van een kippenren. En dat is de reden waarom jij een prachtige kippenren gaat maken!

Zo kom jij aan de Kippengids

Wil jij vandaag nog met het maken van een kippenren beginnen? Dan kan dat! Bij www.kippengids.nl kan je verder lezen wat er allemaal in de gids te vinden is. Je leest welke spullen er nodig zijn en welke stappen er gezet moeten worden. Dit gaat jou helpen om succesvol een kippenren te maken. Wat wil je nog meer?

Goedkoop een kippenhok maken

Wil je supergoedkoop een prachtig kippenhok maken? Dan heb ik de gouden tip voor je: de Kippengids. Ik vertel straks nog meer over deze kippenbijbel, maar eerst leg ik je uit hoe je goedkoop een kippenhok kan maken.

Dat is namelijk zonder twijfel waar jij al die tijd naar op zoek bent. Laag budget, veel kippen en toch behoefte aan een hoogwaardig kippenhok. Welke kippenren je ook in gedachte hebt, ik kan je verzekeren dat jij met deze tips goedkoop een kippenhok kunt maken.

Wil je weten hoe en met welke spullen? Dan raad ik je aan snel verder te lezen. Succes!

Dit moet je eerst halen

Voordat we ook maar een hamer of boor aanraken, gaan we eerst eens kijken welke spullen we nodig hebben. Ik had je beloofd om er nog niet over te beginnen maar toch doe ik het. In de Kippengids, zijn bouwtekeningen te vinden voor kippenhokken. Op deze bouwtekeningen, staat ook welke materialen je moet aanschaffen om te kunnen bouwen.

Koop dus eerst de Kippengids voordat je verder gaat, want alleen dan weet je welke spullen er precies nodig zijn.

Koop de materialen

Je hebt de Kippengids, heel goed! Dan gaan we nu verder kijken naar de materialen die we nodig hebben. Zoals je ziet zijn het materialen die je overal kunt halen. Deze materialen kan je mogelijk ook al uit je eigen voorraad halen. Dan ben je natuurlijk nog goedkoper uit. Win win!

Met de lijst kan je ook naar de bouwmarkt toe. Zij geven je dan direct de spullen die je nodig hebt om het hok te maken. Welke kippenren je ook maakt, alle spullen die beschreven staan in de Kippengids zijn overal te koop. Bij elke fatsoenlijke bouwmarkt of doe-het-zelf zaak.

Begin met het bouwen van het kippenhok

Dan is het nu tijd om het kippenhok te maken. Of je nu wel of geen ervaring met bouwen hebt, de Kippengids is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Je ziet altijd staan wat je moet doen en welke spullen je daarvoor nodig hebt.

Iedereen kan dus met gemak een kippenhok maken. Geen lastige beschrijven maar een duidelijke gids. Dat is wat de maker van de Kippengids voor ogen had en wat hem klaarblijkelijk is gelukt.

Het bouwen van de kippenren gaat vervolgens vanzelf. Je volgt de stappen en je maakt al snel een prachtig hok. Werk hard, wees gemotiveerd en het kippenhok is zo af.

Verdere tips

In de Kippengids staan verder ook nog veel goede tips voor het houden van kippen. Als je dus na het bouwen van je kippenhok klaar bent, kan je de Kippengids regelmatig raadplegen voor goede tips. Zo ga je nog beter met je kippen om en leven ze nog langer.

Wil je ook de Kippengids in je bezit krijgen en een prachtig kippenhok maken? Schaf dan vandaag nog de Kippengids aan en begin met jouw droomproject!

Kippenhok Bouwtekeningen
Met Stapsgewijze Instructies
DHZ Gids, Gedetailleerde Uitleg
#AFFILIATELINKHIER#

Kippen houden Handboek
Met Stapsgewijze Instructies
Bouwtekeningen en tips
#AFFILIATELINKHIER#

Bouwtekeningen
Voor Kippenhokken
Van Vrijwel Alle Maten
#AFFILIATELINKHIER#

Kippenhok Maken
Met Duidelijke Instructies
Bouwtekeningen en Tips
#AFFILIATELINKHIER#

Goedkoop Kippenhok
Gids Met Tips
Bouwtekeningen en Uitleg
#AFFILIATELINKHIER#

Kippenren Bouwen
Kippengids Met Tekening
Maak Zelf Een Kippenren
#AFFILIATELINKHIER#

Kippenhok, Kippenren
Maak Ze Zelf
DHZ Gids, Met Uitleg
#AFFILIATELINKHIER#

Bouwtekeningen
Kippenhokken van Alle Maten
Bespaar Honderden Euro’s
#AFFILIATELINKHIER#

Email 1

Onderwerp: Bijna gratis een kippenhok maken?

Ik wist niet wat ik zag toen ik deze gids tegenkwam. Ik was op zoek naar een manier om betaalbaar een kippenhok te maken. Maar dat het zo goedkoop kon?

De Kippengids (AFFILIATE LINK) is ontworpen door een van de meest toonaangevende bouwtekeningenexperts op het internet. De gids staat vol met bouwtekeningen voor het maken van kippenrennen waar je normaal honderden euro’s voor zou betalen.

Ook kan je hier tips vinden voor het houden van kippen. Jij als kippenliefhebber weet hier waarschijnlijk al genoeg van. Alleen ik hoorde dat er zat tips in staan die niet voor de hand liggen. Altijd handig toch?

Bekijk daarom even hier -> AFFILIATE LINK wat er nog meer in de Kippengids te vinden is. 

Hopelijk maak jij binnenkort, net zoals ik, ook zo’n kippenhok waar je trots op kunt zijn!

AFFILIATE LINK

Groet

JOUWNAAM

Email 2

Onderwerp: Hoe ik honderden euro’s bespaarde

Ik besloot recentelijk kippen te gaan houden. Als kind had mijn vader altijd al kippen maar ik wilde, ruim twintig jaar later, hier ook mee beginnen. En dat was een succes.

Alleen al snel had ik een beter kippenhok nodig. Ik kwam online kippenhokken tegen voor over de 1000 euro. Te duur, dus ik keek zoals een echte Nederlander verder.

Al snel kwam ik uit op de Kippengids. Met de Kippengids kon ik zelf kippenhokken maken en de enige kosten die ik heb gemaakt waren de materialen en de Kippengids. Kortom, ik was honderden euro’s goedkoper uit en een kippenhok rijker.

Omdat ook jij flink goedkoper uit kunt zijn door zelf te bouwen in plaats van kopen, geef ik jou de tip om eens te kijken naar de Kippengids (AFFILIATE LINK).

De gids staat vol met tekeningen en duidelijke stappen. Het maken van een kippenren is ongelofelijk makkelijk gemaakt met deze gids. Dus een aanrader voor iedereen!

AFFILIATE LINK

Groet

JOUWNAAM

kippengids kopen

kippengids review

kippenhok maken

kippenhok bouwen

kippen houden

zelf kippen houden

zelf kippenhok maken

zelf kippenhok bouwen

zelf kippenren maken

zelf kippenren bouwen

kippenren maken

kippenren bouwen

etc.

Aangepast promotiemateriaal nodig ?

Stuur even een mail naar: support@fredsbouwtekeningen.nl

Vergeet niet jouw Paypro ID te vermelden 😉